Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Pro
Ik kies Team
Ik kies Dedicated
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je een van onze pro's en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je dedicated PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Een week uit het leven van een Headroom assistant
Artikel delen
Terug naar overzicht

Een week uit het leven van een Headroom assistant

Als Headroom assistant is geen enkele werkdag hetzelfde. In feite word je geleefd door het verloop van de dag van je ondernemers. Hebben zij vertraging, zieke kinderen of een plotselinge deadline? Dan heeft dit invloed op hoe mijn dag eruit gaat zien. Dit vraagt wat van je flexibiliteit en...

14th januari 2019 | in | door Yasmine

assistant

Als Headroom assistant is geen enkele werkdag hetzelfde. In feite word je geleefd door het verloop van de dag van je ondernemers. Hebben zij vertraging, zieke kinderen of een plotselinge deadline? Dan heeft dit invloed op hoe mijn dag eruit gaat zien. Dit vraagt wat van je flexibiliteit en je vermogen om prioriteiten te stellen. Om te zorgen dat ik niet in de waan van de dag leef, hanteer ik een strakke planning zodat ik en mijn ondernemers altijd onze deadlines halen.

Maandag: Bloomon-dag!

Iedere maandag werk ik vanuit het prachtige kantoor van bloomon in Amsterdam-Oost. Als vaste PA van de 3 founders, gaat een groot deel van mijn tijd uit naar zorgen dat zij zo efficiënt mogelijk hun tijd indelen. Dit betekent: strakke agenda’s voor alle afspraken, een opgeruimde inbox en genoeg tijd om aan to do’s te werken. Op deze dag check ik face-to-face in tijdens onze Weekly en neem ik de belangrijkste zaken voor de week door. Zo hebben zij genoeg Headroom om zich te focussen op wat voor hen echt belangrijk is. Alle andere zaken verzorg ik voor ze!

Dinsdag: weekly’s

Voor mij begint de week bij Headroom dus pas op dinsdag. Ik ben dan altijd op ons kantoor op de Herengracht. Niet alleen omdat pauze houden in de negen straatjes zo leuk is, maar ook zodat ik kan inchecken met mijn collega’s. Daarnaast hebben we iedere dinsdag een vaste stand-up meeting. Hierin delen we waar we die week mee bezig zijn, bijzonderheden bij onze klanten of gewoon een goed nieuwtje. Verder spreek ik op dinsdag ook altijd mijn andere klanten voor een telefonische Weekly, dit is een wekelijks incheckmoment om zo de week door te nemen.

Woensdag: thuiswerken

Woensdag-thuiswerkdag! Deze dag is voor mij een echte puinruim-dag. Alle drukte van de eerste twee dagen van de week laat ik achter mij. Deze dag is perfect voor het uitwerken van uitgebreide to do’s of het grotere denkwerk. Mijn doel is altijd om deze dag af te sluiten met een to-do-lijst die voor het overgrote deel is doorgestreept.

Donderdag: trainingen geven

Op donderdag bevind ik me ook weer op kantoor. Op deze dagen komen er vaak sollicitanten langs en om te zorgen dat zij een zo goed mogelijk beeld van Headroom en de Headroom-collega’s krijgen, verzamelen we vaak weer op kantoor. Donderdag is voor mij ook een dag dat ik (nieuwe) collega’s training geef. Mijn vakgebied voor het geven van trainingen ligt voornamelijk op pro-activiteit. Dit is niet alleen leerzaam voor de trainees maar omdat we veel werken met praktijkvoorbeelden, leer ik  er zelf ook altijd heel veel van!

Vrijdag: vrij-mi-bo!

Met één been in het weekend zorg ik dat op vrijdag alles verwerkt wordt waar ik eerder niet aan toe ben gekomen. Van administratieve klusjes tot finance taken- alles komt voorbij! Ook zorg ik dat ik collega’s ondersteun waar nodig zodat we allemaal tegelijk tijdig kunnen aansluiten bij het hoogtepunt van menig succesvol bedrijf: de vrij-mi-bo! 🙂

By Yasmine

Lees meer:

PA Merel: ‘Als je als ondernemer geen PA hebt, bén je een PA’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen