succes

We kijken altijd hoe we meer meerwaarde kunnen creëren vanuit Headroom en hoe we onze community de mogelijkheid kunnen geven om van andere ondernemers te leren. In het kader daarvan, organiseerden we een aantal weken geleden een eerste workshop.

Ruben Timmerman, founder van Springest, expert op het gebied van Holocracy & Asana én vader, gaf ons een kijkje in zijn werkwijzen:

How to stay Sane & Productive as an Entrepreneur

Succes volgens Ruben is je volledige potentieel benutten.

Volg daarvoor deze vijf regels voor succes:

1) Vitaliteit is alles, zorg dat je voldoende eet en goed slaapt. Daarnaast meer: ademen, bonen en noten en minder: koffie, suiker en vlees.

2) Don’t give a fuck…wat is nou het ergste dat er kan gebeuren? Zie het leven als een spel en durf risico’s te nemen.

3) Creëer goede gewoontes. Maak ’s ochtends je bed op, mediteer, sport, en begin de dag nooit met je inbox. Goede gewoontes leiden tot het behalen van je doelen!

4) Your mind is for having ideas, not holding them. Zorg dat je een goed systeem hebt om je ideeën en doelen op te slaan en te tracken. Dit kan Asana zijn, maar ook een simpele to do app. Het gaat erom dat je op dit systeem kunt vertrouwen, zodat je niet meer alles in je hoofd hoeft op te slaan.

5) Kies slim wat je wel en niet zelf doet. Je kan tijd en energie maar één keer besteden, dus besteed het aan dingen waar jij meerwaarde biedt. De rest delegeer je aan bijvoorbeeld een PA.

Heel veel dank Ruben!

Na de zomer vindt de volgende workshop plaats. Wil je daarbij zijn? Hou onze newsletters in de gaten of stuur mij een bericht!

Love, Céline

Lees ook:

PA Charlotte: ‘Een secretaresse is hopeloos ouderwets, een PA daarentegen!’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!