Ik ben geïnteresseerd
  • Bespaar direct tijd
  • Verminder stress
  • Binnen 14 dagen niet happy? Je betaalt niets!
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Ondernemers zijn gemiddeld 8 uur per week kwijt aan dingen die iemand anders ook kan doen (en zelfs beter!). Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
meer dan 8 keer
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, 1 keer
Ja, 1 tot 5 keer
Ja, meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, zeker 1 keer per maand
Ja, zeker 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten van de quiz zijn verstuurd!

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op met de uitslag!

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je het wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik met een PA werken?

Als je geen PA hebt, bén je een PA. Terwijl jij je tijd zou kunnen spenderen aan groei- en leadership issues, ben je bezig met het boeken van vliegtickets, het verwerken van je bonnetjes en het bij elkaar krijgen van de board. Je kan al deze randzaken waarschijnlijk prima zelf oppakken (hoewel je het vast niet leuk vindt om te doen), maar waarom zou je?

Wij geloven erin dat je als ondernemer het meeste uit jezelf haalt, als je probeert zoveel mogelijk van je tijd te besteden aan zaken waarbij je jouw unieke sterke punten gebruikt. Op die manier voeg je het meeste waarde toe aan je bedrijf.

En leg jouw uurtarief eens naast het onze, wink.

Mocht je ons nou niet geloven, misschien dan wel de Quote, Forbes & Tony Robbins

I don’t do anything that someone else can do better, and I don’t do anything that isn’t the highest and best use of my time – Tony Robbins

Kan ik niet beter een secretaresse op kantoor aannemen?

Als je het fijn vindt dat iemand koffie voor je haalt en documenten kopieert, kun je misschien beter een secretaresse aannemen die bij je op kantoor zit. Alle andere werkzaamheden kunnen wij perfect op afstand voor je oppakken. We zijn gespecialiseerd in online samenwerken en communiceren. 

Voor veel van onze gebruikers is het juist een voordeel dat we niet bij hen op kantoor zitten. Ze zijn zelf regelmatig buiten de deur en in het buitenland en voelen zich op deze manier niet verplicht hun PA op kantoor aan te sturen. Doordat we een externe partij zijn, hebben we geen belang bij enige gevoeligheden die we tegenkomen in je mailbox. Ook leggen gebruikers bij ons makkelijker privéwerkzaamheden neer dan bij een secretaresse op kantoor.

Omdat wij een on demand service bieden, zit je als ondernemer niet vast aan parttime of fulltime contracten. Zelfs onze meest drukke ondernemers hebben geen fulltime PA nodig en parttime is onhandig, aangezien het werk dan op bepaalde dagen stilligt.

Daarnaast liggen de kosten van een fulltime PA gemiddeld rond de €3750 inclusief loonheffingen en vakantiegeld, waarbij ziekte en pensioen niet is meegerekend.

En je kan onze service op elk moment opzeggen; een flexibiliteit die als ondernemer erg prettig is.

Ik kan toch ook werken met een ZZP'er?

Er zijn tegenwoordig veel zelfstandige PA’s die vanuit huis werken, waar natuurlijk hele goede PA’s tussen zitten. Maar het lastige aan werken met een eenpitter, is dat je qua serviceniveau en continuïteit van service dus ook afhankelijk bent van deze ene persoon.  Wij recruiten, managen en trainen de PA’s en garanderen een service van hoogstaande kwaliteit. Die ook ook nog wordt voortgezet wanneer je PA ziek is of met vakantie, of om wat voor een reden dan ook niet beschikbaar is.

Waarom bieden jullie geen fulltime PA service aan?

Je zou natuurlijk denken dat je met jouw overvolle inbox en demanding schedule een fulltime PA nodig hebt, maar zelfs onze meest drukke ondernemers hebben bij ons geen fulltime PA nodig! Door onze unieke werkwijze, werken de Headroom PA’s super slim en efficiënt. In een paar uur per dag zorgen ze o.a. dat je inbox onder controle is, je gestroomlijnd door je week gaat en je reist zonder stress.

Ik vind het fijn om mijn agenda en tijd zelf in de hand te hebben, moet ik dan wel met een PA werken?

Wij voeren de werkzaamheden uit op een manier die bij jou past. Elke ondernemer heeft andere behoeften en voorkeuren en onze werkwijze is erop gericht om zo snel mogelijk tot de kern te komen van wie je bent en wat je wilt bereiken.

Ben je een ochtendmens? Hoeveel afspraken wil je max op een dag? Hou je van lunchafspraken of juist niet? Op welke dagen wil je liever helemaal geen afspraken hebben? Al deze dingen spreken we met elkaar af, zodat je tijd wordt ingedeeld op een manier die voor jou werkt.

Ik heb geen tijd om een PA in te werken, hoe lossen we dit op?

Dit zien we bij bijna al onze gebruikers. Het vergt een kleine investering om met een PA aan de slag te gaan, maar deze tijd heb je zó terug verdiend. Anders dan wanneer je een PA zelf aanneemt, hoef je bij ons je PA niet te recruiten en te managen. Wij nemen je mee in het opstartproces en stellen je gerichte vragen over je voorkeuren en werkwijzen. Je hoeft hier niets voor voor te bereiden. Hierdoor kost het opstartproces zo min mogelijk tijd.

Hoe snel worden werkzaamheden opgepakt?

Wanneer je een verzoek bij ons neerlegt, wordt dit altijd binnen vier uur opgepakt. Je hoort dan ook wanneer je het eindresultaat kan verwachten. Een to do staat bij ons nooit langer dan 3 werkdagen open. Gaat het om een spoedgeval? Dit pakken we natuurlijk meteen op. Bel ons dan even, zodat we zeker weten dat het op tijd wordt opgepakt.

Wat zijn jullie werktijden?

We zijn bereikbaar van 8:00-18:00, de  reguliere werktijden zijn van 9:00-18:00. In geval van spoed zijn wij natuurlijk ook bereikbaar buiten deze tijden. Je kan ons natuurlijk altijd buiten kantoortijd berichten sturen, zodat jij het uit je hoofd kan zetten. Wij pakken het dan de eerstvolgende werkdag op. 

Hoe haal ik het meeste uit de samenwerking met mijn PA?

Wees bereid tijd te investeren

Onze werkwijze is erop gericht om zo snel mogelijk tot de kern te komen van wie je bent en wat je wilt bereiken. Tijdens de intake komen we al een heel eind, maar tussendoor hebben we soms je input nodig. Kost wat tijd, maar uiteindelijk levert het je juist tijd op.

Goede communicatie

Goede communicatie tussen jou en je Assistants is essentieel. Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat iedereen weet wat het doel is en wat de verwachtingen zijn. Hoe beter we je begrijpen, hoe beter we je kunnen ondersteunen.

Durf los te laten

Loslaten levert je tijdwinst op en zorgt voor meer ruimte in je hoofd. Voor je PA vergroot het haar werkplezier en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent met een PA gaan werken om bepaalde doelen te bereiken, zoals het verhogen van je productiviteit en het verminderen van stress. Deze doelen kun je eigenlijk alleen bereiken als je durft te vertrouwen op je PA.

Evalueren

Verbeterpunten? Een andere werkwijze? Wij denken graag met je mee. Voor ons staat jouw happiness centraal. Als er iets verbeterd kan worden, horen we het graag. De weekly’s met je PA zijn hiervoor een ideaal moment. Het is dan ook belangrijk dat deze elke week doorgaat. Daarnaast zullen we af en toe een telefonische evaluatie met je doen, en elk kwartaal via onze online survey!

Een abonnement wat bij jou past.
Bekijk de prijzen

You are in good company