Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Pro
Ik kies Team
Ik kies Dedicated
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je een van onze pro's en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je dedicated PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Van nul tech-kennis naar werken met de nieuwste tech tools
Artikel delen
Terug naar overzicht

Van nul tech-kennis naar werken met de nieuwste tech tools

Ruim 12 jaar was ik werkzaam als secretaresse voor 1 ondernemer op kantoor. Maar na 12 jaar voor dezelfde ondernemer te werken werd het tijd voor iets compleet nieuws, een totaal nieuwe uitdaging: Headroom. IT-mannetje Bij de ondernemer voor wie ik werkte hadden we altijd een vast IT-mannetje die...

23rd augustus 2019 | in | door Loana

Ruim 12 jaar was ik werkzaam als secretaresse voor 1 ondernemer op kantoor. Maar na 12 jaar voor dezelfde ondernemer te werken werd het tijd voor iets compleet nieuws, een totaal nieuwe uitdaging: Headroom.

IT-mannetje

Bij de ondernemer voor wie ik werkte hadden we altijd een vast IT-mannetje die iedere woensdagochtend mijn computer kwam updaten & opschonen. Daarnaast zorgde hij ervoor dat alle printers werkte en goed waren aangesloten. Als ik ergens niet uitkwam of mijn computer deed niet wat ik wilde, dan stond hij binnen 10 minuten naast mijn bureau.

Compleet nieuw

Maar na 12 jaar was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Headroom terechtgekomen. De werkwijze van Headroom was compleet nieuw en totaal onbekend voor mij. Werken op afstand voor verschillende ondernemers in Nederland en buitenland én gebruik maken van de nieuwste technologische tools! Er ging een compleet nieuwe wereld voor mij open.

Ik vind het werken voor verschillende ondernemers geweldig. Ondanks dat je op afstand voor ze werkt, bouw je toch een band op. Maar de echte uitdaging was voor mij het werken met de allernieuwste tools. Toggl, Trello en Slack kende ik helemaal niet en met Gmail had ik nog nooit gewerkt.

Nooit meer zonder tools

In het begin concentreerde ik me vooral op de werkzaamheden die ik moest doen voor mijn ondernemers (inbox en agenda beheer) en vergat ik weleens te togglen of te reageren op een slackbericht. Inmiddels kan ik niet meer zonder. Trello is mijn agenda geworden, Toggl zet ik aan zonder na te denken en Slack is voor mij dé uitvinding van het jaar! Het is zo ontzettend makkelijk om met de ondernemer te communiceren, en: afstand is geen afstand meer.

Ik adviseer al mijn ondernemers om met trello te werken. Ik draai mijn hand niet meer om voor deze tools! Kon mijn oude IT-mannetje mij nu maar zien…

By Loana

Personal Assistant gezocht:

Ben jij op zoek naar een uitdagende PA functie waarin geen dag hetzelfde is en je voor de coolste ondernemers van Nederland werkt? Solliciteer direct!

Lees meer:

Meet Headroom Assistant Carmen & ondernemer Diana

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen