vakantie

Vakantie, heerlijk! Er even helemaal tussenuit. Maar hoe vind je nou die fijne bestemming, een heerlijke accommodatie of dat geweldige restaurant? Het boekingsproces is voor velen een tijdrovende klus.

Google afspeuren, vluchten vergelijken, reisdata afstemmen, prijzen vergelijken,  heen en weer mailen met accommodaties, reviews bekijken, betalingen regelen en o ja, vergeet de huurauto niet! Er gaat ongemerkt een hoop tijd in zitten. Tijd die jij veel beter kan besteden aan het voorbereiden van een belangrijke meeting of aan quality time met de kids voor ze naar bed gaan bijvoorbeeld.

Vakantie boeken uitbesteden

Dit is nou een typische klus die je aan mij als jouw PA kunt uitbesteden! Ik vind het niet alleen onwijs leuk om voor je te regelen. Maar ook dankzij mijn achtergrond in de Hospitality- en Toerismebranche, heb ik ervaring en een goed netwerk. Hierdoor heb ik dit ook binnen een mum van tijd voor je geregeld!

Vakantiespecialiste

Een bijzondere overnachting in Nederland? Ik ben goed op de hoogte van de nieuwste hotspots en al het moois dat Nederland te bieden heeft. Een midweekje skiën met vrienden in maart? Door mijn werkervaring als wintersportspecialist weet ik de beste sneeuwcondities voor die periode wel te vinden. Of de leukste bestemming voor een citytrip die je in 2018 echt niet mag overslaan? Hierin spreek ik vooral uit eigen ervaring of die van een van onze Headroom klanten! Toffe bestemmingen en hotels wisselen wij als Headroom PA altijd met elkaar uit.

Hoe ga ik te werk?

Jij geeft mij jouw randvoorwaarden en eisen, vervolgens geef ik je 3 toffe opties die hieraan voldoen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de keuze te maken, en ik regel de rest. Easy!

By Charlotte

Lees ook:

PA Floor: ‘Ik stuurde per ongeluk een privé berichtje naar een klant’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!