Ik ben geïnteresseerd
  • Bespaar direct tijd
  • Verminder stress
  • Binnen 14 dagen niet happy? Je betaalt niets!
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Ondernemers zijn gemiddeld 8 uur per week kwijt aan dingen die iemand anders ook kan doen (en zelfs beter!). Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
meer dan 8 keer
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, 1 keer
Ja, 1 tot 5 keer
Ja, meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, zeker 1 keer per maand
Ja, zeker 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten van de quiz zijn verstuurd!

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op met de uitslag!

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je het wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Vakantie boeken een hassle? Not for me!
Artikel delen
Terug naar overzicht

Vakantie boeken een hassle? Not for me!

Vakantie, heerlijk! Er even helemaal tussenuit. Maar hoe vind je nou die fijne bestemming, een heerlijke accommodatie of dat geweldige restaurant? Het boekingsproces is voor velen een tijdrovende klus. Google afspeuren, vluchten vergelijken, reisdata afstemmen, prijzen vergelijken,  heen en weer mailen met accommodaties, reviews bekijken, betalingen regelen en o...

05th maart 2018 | in | door Char

Vakantie, heerlijk! Er even helemaal tussenuit. Maar hoe vind je nou die fijne bestemming, een heerlijke accommodatie of dat geweldige restaurant? Het boekingsproces is voor velen een tijdrovende klus.

Google afspeuren, vluchten vergelijken, reisdata afstemmen, prijzen vergelijken,  heen en weer mailen met accommodaties, reviews bekijken, betalingen regelen en o ja, vergeet de huurauto niet! Er gaat ongemerkt een hoop tijd in zitten. Tijd die jij veel beter kan besteden aan het voorbereiden van een belangrijke meeting of aan quality time met de kids voor ze naar bed gaan bijvoorbeeld.

Vakantie boeken uitbesteden

Dit is nou een typische klus die je aan mij als jouw PA kunt uitbesteden! Ik vind het niet alleen onwijs leuk om voor je te regelen. Maar ook dankzij mijn achtergrond in de Hospitality- en Toerismebranche, heb ik ervaring en een goed netwerk. Hierdoor heb ik dit ook binnen een mum van tijd voor je geregeld!

Vakantiespecialiste

Een bijzondere overnachting in Nederland? Ik ben goed op de hoogte van de nieuwste hotspots en al het moois dat Nederland te bieden heeft. Een midweekje skiën met vrienden in maart? Door mijn werkervaring als wintersportspecialist weet ik de beste sneeuwcondities voor die periode wel te vinden. Of de leukste bestemming voor een citytrip die je in 2018 echt niet mag overslaan? Hierin spreek ik vooral uit eigen ervaring of die van een van onze Headroom klanten! Toffe bestemmingen en hotels wisselen wij als Headroom PA altijd met elkaar uit.

Hoe ga ik te werk?

Jij geeft mij jouw randvoorwaarden en eisen, vervolgens geef ik je 3 toffe opties die hieraan voldoen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de keuze te maken, en ik regel de rest. Easy!

By Charlotte

Lees ook:

https://www.iloveheadroom.com/pa-floor-prive-berichtje-naar-klant/

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement wat bij jou past.
Bekijk de prijzen