More Headroom, less Headache
+31 (0)85 06 409 00
Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze assistance
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben Ondernemers & Executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Heb jij aan het einde van de dag al je to-do's afgerond?

Yes!
Soms
Er komen regelmatig zaken tussendoor
Ik verlies slaap, mijn to-do lijst zit in mijn hoofd
03

Zit jij vaak back to back in video meetings waardoor je geen tijd hebt om zaken uit te werken of te focussen op de bigger picture?

Nee, ik heb een goede balans
Soms, ik probeer meer tijd te creëren
Ik heb geen tijd voor pauzes
Ik heb vierkante ogen aan het einde v/d dag
04

Gemiddeld zijn Ondernemers & Executives een hele dag in de week kwijt met het verwerken van hun inbox. Wat is de status van jouw inbox?

Keurig, dagelijks inbox zero
Meer overzicht zou fijn zijn
Geen goed overzicht van welke mail prioriteit heeft
Het is dwijlen met de kraan open
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
‘Ik heb in tien maanden meer geleerd bij Headroom dan tijdens mijn hele PA opleiding’
Artikel delen
Terug naar overzicht

‘Ik heb in tien maanden meer geleerd bij Headroom dan tijdens mijn hele PA opleiding’

Vanaf vandaag geef ik jullie iedere zes weken een kijkje in mijn leven als Personal Assistant. Van wat ik allemaal doe op een dag tot tips om efficiënter te werken. Zo vertel ik hoe je je hoofd écht leeg kunt maken, maar ook hoe je meer productiviteit en effectiviteit...

10th augustus 2018 | in | door Headroom

Vanaf vandaag geef ik jullie iedere zes weken een kijkje in mijn leven als Personal Assistant. Van wat ik allemaal doe op een dag tot tips om efficiënter te werken. Zo vertel ik hoe je je hoofd écht leeg kunt maken, maar ook hoe je meer productiviteit en effectiviteit in je werk bereikt. Allereerst zal ik me even voorstellen.

Ik ben Julie Hogestijn, 25 jaar en geboren in Haarlem. Inmiddels tien maanden werkzaam als Personal Assistant bij Headroom Assistance. Misschien heb je mijn naam al eerder voorbij zien komen door mijn blog ‘Ben jij je telefoon de baas?’.

Van Jr. PA tot Sr. PA

Eind 2017 ben ik van start gegaan bij Headroom als Junior Personal Assistant en nog steeds even enthousiast. Headroom heeft mij vanaf het begin goed begeleid. Als ik terugblik op wat ik in deze korte periode allemaal geleerd heb, ben ik aangenaam verrast. Het is indrukwekkend om te zien dat je bij Headroom opgeleid wordt van Junior PA tot Senior PA. Ik heb hier in tien maanden meer geleerd in de praktijk dan van alle schoolboeken tijdens m’n hele studieperiode.

Zo hebben we maandelijks trainingen om de beste PA van Nederland te worden én te blijven. Ook werken we met een PoP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) waarin jouw kwaliteiten en verbeterpunten als PA worden besproken om zo echt te kunnen groeien. Daarnaast heeft iedere PA die net start bij Headroom een intensieve inwerkperiode, om de unieke werkwijzen te leren kennen.

Uitdaging

Als Personal Assistant is iedere dag weer anders. Uiteraard heb je terugkerende werkzaamheden, maar er gebeuren altijd wel dingen waarop je moet anticiperen en dat vind ik juist zo leuk aan deze job.

Hiervoor werkte ik in de mediabranche bij een van de grootste uitgeverijen van Nederland. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt, maar als ik terugkijk kan ik nu zeggen wat ik belangrijk vind in mijn werk. Dat zijn uitdagingen tijdens m’n werk en waardering voor m’n werk. Dit heb ik bij Headroom absoluut gevonden.

Ondernemers

Bij Headroom staat er een team van PA’s klaar voor onze ondernemers. Ook is onze werkwijze erop gericht dat het werk naadloos door verschillende PA’s kan worden opgepakt. Op dit moment ondersteun ik deze vier ondernemers, maar als ik ziek ben of met vakantie loopt het werk voor hen gewoon door.

 • Almir Ambeskovic, Country Manager van IENS voor Italië en Scandinavië. De reserveringssite voor restaurants.
 • Diederick Croese, mede-oprichter & CEO van SingularityU. SingularityU wordt over het algemeen beschouwd als een denktank uit Silicon Valley. Een bedrijf dat technologische start-ups mogelijk maakt en organisaties helpt bij het oplossen van specifieke leiderschap-uitdagingen in deze snel veranderende wereld.
 • Cliff Bos, eigenaar en oprichter van Carexs eHealth-technologie. Carexs zorgt ervoor dat informatie over medicatie en voorgeschreven gebruik door elektronische toedienlijsten beschikbaar wordt gesteld voor alle betrokkenen in de keten rondom de medicatie van een patiënt. Denk aan de huisarts, de apotheek tot en met wijkverpleging en mantelzorgers.
 • Willem Meijer, eigenaar en oprichter van Canalize. Een bedrijf dat ondernemingen ondersteunt en begeleidt bij veranderingstrajecten en crisismanagement.

Ik ben super trots op de ondernemers die ik assisteer en ondersteun ze iedere dag weer met veel plezier.

By Julie

Lees ook:

Founder Céline: ‘Hoe vaak geef jij je tijd weg?’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen