Headroom

SEPTEMBER 5 – ISSUE #33

Headroom Assistance

Je maandelijkse dosis Headroom


Even een terugblik op onze nieuwsbrief van september:

Hi there! Wij zijn Kristel & Céline, co-founders van Headroom Assistance. We zullen je regelmatig updaten over de Headroom Community en dingen die we interessant vinden #Productivity #Assistants #Work #Life #Happiness #Entrepreneurs #…

Volg ons op Linkedin en Instagram.

Ken je deze simpele truc om gelukkiger te worden al?

Soms zit je er even niet lekker in en heb je het gevoel dat je best wat gelukkiger kan zijn. Je hebt dan de neiging om je te focussen op dingen die niet goed gaan of die je nog niet bereikt hebt en probeert manieren te vinden om dat te veranderen.

We laten ons geluksgevoel vaak afhangen van behaalde successen, terwijl het effect hiervan maar van korte duur is. Je voelt je na een aankoop of bepaalde prestatie even een stuk gelukkiger en daarna zakt je geluksgevoel weer naar het oude niveau.

Als dingen presteren en bereiken niet de sleutel is tot geluk, wat is dat dan wel? In religie en spiritualiteit speelt dankbaarheid al eeuwen een belangrijke rol en nu bewijst ook de wetenschap dat dankbaarheid voelen een grote impact heeft op je geluksgevoel.

Zo simpel kan het zijn! Schrijf de komende weken elke dag eens 3 dingen op waar je dankbaar voor bent, bijvoorbeeld in dit te gekke Dankboek van onze fave Ernst Jan Pfauth, en ervaar wat dat met je doet.

Hierbij onze 3 dingetjes waar we dankbaar voor zijn:

Kristel

1. Deze week te gek advies gekregen van new customer Chris Hall van Bynder en goede bekende Rist Brouwer, over de groei van Headroom.

2. Een heerlijk avondje op de bank met een glas wijn en een inspirerende film. Ik wil er niet teveel over vertellen, maar als je je geluksgevoel even wilt boosten, watch this movie 😉

3. Gister nog Peejays donuts gehaald voor op kantoor. De lekkerste donuts in the world – yes I called it!

Céline

1. Vorig weekend was ik op deze fantastische plek. Wakker worden in het bos, kampvuurtjes maken, badderen onder de sterren, bliss.

2. Ik loop elke dag van huis naar kantoor, en ben dol op deze wandelingetjes! Nu kan het nog, we zijn namelijk op zoek naar een nieuw kantoor per 1 december.

3. Ons Headroom Team! Deze chicks maken me elke dag weer blij en hun klanten ook. En we zijn ongoing op zoek naar PA’s, dus als je iemand weet, let me know!

Meet Our Customers

Sarah FisherWe 💘 our customers! Iedere week introduceren we één van onze klanten met hun fantastische verhaal. Deze week Sarah Fisher, Senior Director (Global Markets, External Innovation) bij Johnson & Johnson: één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van gezondheidszorg. Sarah heeft inmiddels 14 jaar ervaring in internationale medische bedrijven. Ze studeerde aan het Babson College in Boston (U.S.) en volgde hier een MBA in Entrepreneurship. Verder behaalde ze haar Post Graduate Degree in Global Business aan the University of Oxford. Girlpower!

Inspiring companies

WeTransfer This Works

Advertenties zijn een iconisch onderdeel van WeTransfer, op een manier die voor zowel gebruiker als adverteerder tof is. De wallpapers zijn mooi en edgy en 30% van de wallpapers wordt weggegeven aan de creatieve industrie, waardoor het werk van kunstenaars, designers en muzikanten wordt gepromoot. Op This Works worden de verhalen achter deze wallpapers verteld.

Homerun’s Hiring Playbooks

Homerun laat zien dat het delen van kennis een perfecte manier is om je community aan je te binden. Wij gebruiken Homerun voor onze recruitment en worden erg blij van deze e-books waarin je leert over het aanspreken en aannemen van de juiste mensen.

GROWTHINKERS

Tof platform over succes, groei, duurzaamheid en bewust denken.

Productivity Tips

Viervoeter op kantoor wondermiddel tegen stress

Get in control of your calendar again

Maandelijkse dosis Headroom

Wil je maandelijks als eerste op de hoogte zijn van alle Headroom ins & outs? De beste Productivity Tips én meer lezen over onze geweldige customers? Sign up now!