More Headroom, less Headache
+31 (0)85 06 409 00
Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze assistance
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben Ondernemers & Executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Heb jij aan het einde van de dag al je to-do's afgerond?

Yes!
Soms
Er komen regelmatig zaken tussendoor
Ik verlies slaap, mijn to-do lijst zit in mijn hoofd
03

Zit jij vaak back to back in video meetings waardoor je geen tijd hebt om zaken uit te werken of te focussen op de bigger picture?

Nee, ik heb een goede balans
Soms, ik probeer meer tijd te creëren
Ik heb geen tijd voor pauzes
Ik heb vierkante ogen aan het einde v/d dag
04

Gemiddeld zijn Ondernemers & Executives een hele dag in de week kwijt met het verwerken van hun inbox. Wat is de status van jouw inbox?

Keurig, dagelijks inbox zero
Meer overzicht zou fijn zijn
Geen goed overzicht van welke mail prioriteit heeft
Het is dwijlen met de kraan open
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Hoe deel je je dag praktisch in?
Artikel delen
Terug naar overzicht

Hoe deel je je dag praktisch in?

Ken je dat gevoel dat je nog zó veel te doen hebt, maar alleen al moe wordt als je eraan denkt? Het is daarom belangrijk om je dag zo efficiënt en praktisch mogelijk in te delen. Zo behoud je het beste overzicht en weet je wat je moet doen...

08th juni 2017 | in | door Headroom

praktisch

Ken je dat gevoel dat je nog zó veel te doen hebt, maar alleen al moe wordt als je eraan denkt? Het is daarom belangrijk om je dag zo efficiënt en praktisch mogelijk in te delen. Zo behoud je het beste overzicht en weet je wat je moet doen en hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt. Hierdoor word je niet alleen productiever, maar behaal je ook beter resultaat en dat levert weer happy faces op. Een win-win situatie toch? Zo ziet mijn dagindeling eruit:

1 But first, coffee!

Ik start mijn dag altijd met sterke zwarte koffie mét een zoetje.

2 Wees realistisch

Vervolgens bekijk ik wat mij vandaag allemaal te doen staat. Het is belangrijk om daarbij vooral realistisch te blijven of het haalbaar is om al deze to do’s vandaag af te ronden. Om mijn to do’s overzichtelijk te krijgen, werk ik met de online tool Trello. Deze tool creëert écht in iedere chaos overzicht. Als PA vliegen de to do’s mij om de oren en Trello is daarom echt onmisbaar.

3 Werk in blokken

Het werkt voor mij erg goed om in blokken te werken, project na project. Wanneer je allemaal to do’s van verschillende projecten door elkaar gaat doen, ontstaat er chaos. Het is niet efficiënt en aan het einde van de dag heb je het gevoel dat je niks hebt afgekregen.

4 Pauze!

Het is belangrijk om iedere dag pauze te nemen. Leg je telefoon weg en lunch niet achter je computer! Dit zorgt voor stress waardoor je niet even rustig kan eten. Tijdens een korte pauze laad je jezelf weer op en ga je gemotiveerd verder in plaats van gefrustreerd en met tegenzin.

5 To do

Aan het einde van de dag check ik altijd alvast wat ik de volgende dag wil doen. Dit verwerk ik vervolgens weer in Trello. Op deze manier kan ik die dag ook weer overzichtelijk beginnen. Dit zorgt ook voor rust in je hoofd.

6 Werktijden

Besluit voor jezelf tot wanneer je werkdag is. Bijvoorbeeld van 9 tot 6 is een prima werkdag.

7 Gun jezelf rust

Het is belangrijk om na een drukke werkdag jezelf echt rust te gunnen.

By Floor


Stop met uitstellen van vervelende to do’s

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen