More Headroom, less Headache
+31 (0)85 06 409 00
Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze assistance
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben Ondernemers & Executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Heb jij aan het einde van de dag al je to-do's afgerond?

Yes!
Soms
Er komen regelmatig zaken tussendoor
Ik verlies slaap, mijn to-do lijst zit in mijn hoofd
03

Zit jij vaak back to back in video meetings waardoor je geen tijd hebt om zaken uit te werken of te focussen op de bigger picture?

Nee, ik heb een goede balans
Soms, ik probeer meer tijd te creëren
Ik heb geen tijd voor pauzes
Ik heb vierkante ogen aan het einde v/d dag
04

Gemiddeld zijn Ondernemers & Executives een hele dag in de week kwijt met het verwerken van hun inbox. Wat is de status van jouw inbox?

Keurig, dagelijks inbox zero
Meer overzicht zou fijn zijn
Geen goed overzicht van welke mail prioriteit heeft
Het is dwijlen met de kraan open
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
PA op afstand vs. PA op kantoor
Artikel delen
Terug naar overzicht

PA op afstand vs. PA op kantoor

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als PA, Office Manager, Management Assistant maar dit is mijn eerst baan als Personal Assistant op afstand. Veel mensen vragen aan mij of het niet lastig is om op afstand te werken en of ik het niet mis om in een...

21st augustus 2018 | in | door Headroom

afstand

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als PA, Office Manager, Management Assistant maar dit is mijn eerst baan als Personal Assistant op afstand.

Veel mensen vragen aan mij of het niet lastig is om op afstand te werken en of ik het niet mis om in een team te werken. Hier kan ik volmondig ‘NEE’ op antwoorden.

1 Afwisseling

Juist omdat ik voor verschillende ondernemers werk heb ik ontzettend veel afwisseling in mijn werk. Zo reist de ene klant bijvoorbeeld veel meer dan de ander en heeft weer een ander veel behoefte aan agendabeheer. Hierdoor zijn de to do’s altijd anders, pak ik veel meer persoonlijke zaken op, en door de verschillende bedrijven werk ik ook met meerdere softwaresystemen. Wanneer je voor één ondernemer werkt, is het altijd alles van het een of alles van het ander.

2 Team van Assistants

Bij Headroom werken we in een team van PA’s. Dit is ontzettend fijn, omdat we veel van elkaar leren, elkaar om hulp kunnen vragen als dat nodig is en je altijd iemand hebt om even mee te overleggen wat bijvoorbeeld de beste aanpak is in een bepaalde situatie. Zo sta je er nooit alleen voor. En het is natuurlijk super gezellig met al die meiden!

Daarnaast is onze werkwijze erop gericht dat we onze ondernemers zo snel mogelijk leren kennen en begrijpen wat voor hen belangrijk is en wat hun doelen zijn. Als PA werken we er ook echt aan mee om deze doelen te behalen. Dat maakt mijn rol erg uitdagend.

Ook zien we onze ondernemers soms buiten werk, zo had ik laatst een barbecue van een van mijn ondernemers en dan voel je je echt onderdeel van het team ondanks dat je als Personal Assistant op afstand werkt.

3 Vrijheid

Bij Headroom krijg je ontzettend veel vrijheid. Zo kan ik vanuit huis werken, vanuit ons fijne kantoor op de Herengracht, maar ook vanaf een lekkere flexwerkplek bijvoorbeeld. Doordat ik mijn werk op afstand doe kan ik eigenlijk vanuit elke locatie mijn werkzaamheden doen. Dit geeft mij als moeder veel vrijheid.

By Linda

Lees ook:

‘Ik heb in tien maanden meer geleerd bij Headroom dan tijdens mijn hele PA opleiding’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen