afstand

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als PA, Office Manager, Management Assistant maar dit is mijn eerst baan als Personal Assistant op afstand.

Veel mensen vragen aan mij of het niet lastig is om op afstand te werken en of ik het niet mis om in een team te werken. Hier kan ik volmondig ‘NEE’ op antwoorden.

1 Afwisseling

Juist omdat ik voor verschillende ondernemers werk heb ik ontzettend veel afwisseling in mijn werk. Zo reist de ene klant bijvoorbeeld veel meer dan de ander en heeft weer een ander veel behoefte aan agendabeheer. Hierdoor zijn de to do’s altijd anders, pak ik veel meer persoonlijke zaken op, en door de verschillende bedrijven werk ik ook met meerdere softwaresystemen. Wanneer je voor één ondernemer werkt, is het altijd alles van het een of alles van het ander.

2 Team van Assistants

Bij Headroom werken we in een team van PA’s. Dit is ontzettend fijn, omdat we veel van elkaar leren, elkaar om hulp kunnen vragen als dat nodig is en je altijd iemand hebt om even mee te overleggen wat bijvoorbeeld de beste aanpak is in een bepaalde situatie. Zo sta je er nooit alleen voor. En het is natuurlijk super gezellig met al die meiden!

Daarnaast is onze werkwijze erop gericht dat we onze ondernemers zo snel mogelijk leren kennen en begrijpen wat voor hen belangrijk is en wat hun doelen zijn. Als PA werken we er ook echt aan mee om deze doelen te behalen. Dat maakt mijn rol erg uitdagend.

Ook zien we onze ondernemers soms buiten werk, zo had ik laatst een barbecue van een van mijn ondernemers en dan voel je je echt onderdeel van het team ondanks dat je als Personal Assistant op afstand werkt.

3 Vrijheid

Bij Headroom krijg je ontzettend veel vrijheid. Zo kan ik vanuit huis werken, vanuit ons fijne kantoor op de Herengracht, maar ook vanaf een lekkere flexwerkplek bijvoorbeeld. Doordat ik mijn werk op afstand doe kan ik eigenlijk vanuit elke locatie mijn werkzaamheden doen. Dit geeft mij als moeder veel vrijheid.

By Linda

Lees ook:

‘Ik heb in tien maanden meer geleerd bij Headroom dan tijdens mijn hele PA opleiding’

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!