Charlotte

Besteed jij als overwerkte ondernemer je tijd optimaal? Haal je je doelen? En, heb je nog genoeg tijd voor je gezin, familie en vrienden? De ondernemers voor wie ik werk wel! Ik sta vijf dagen per week voor mijn klanten klaar en hier maak ik ze happy mee!

Balans tussen werk en privé

Op dagelijkse basis ben ik bijvoorbeeld kritisch op afspraken die moeten worden ingepland buiten de vaste dagen die ik met hem of haar afgesproken heb. Zo wil de ene ondernemer het liefst géén afspraken op woensdagmiddag en de ander juist wel. Ik kijk dan per klant of de te plannen afspraak echt zo urgent is dat bijvoorbeeld zijn Focus Hour, Papamiddag, Kinderen uit school halen, Datenight of Quality time Family hier voor moet wijken. Meestal is dit niet het geval, zo bewaak ik voor mijn klanten de balans tussen werk en privé.

De kleine dingen

Als Personal Assistant zijn het soms de kleine dingen waar je iemand heel erg happy mee kan maken. Zo zat een van mijn klanten bijna in een hevige sneeuwbui in de trein naar Frankrijk. Ik heb hem een hoop reisstress bespaard door proactief de treinreis om te zetten naar een trein eerder zónder overstap, waardoor hij zonder problemen op tijd op bestemming kon aankomen. Ideaal, toch? 😉

De aanhouder wint!

Doordat ik de mailbox van al mijn klanten beheer behoud ik het overzicht en ben ik op de hoogte van alle lopende zaken. Zo kon ik bijvoorbeeld de follow-up geven naar aanleiding van een ingediende klacht. Hierdoor kon ik een aantal telefoontjes plegen (juist die waar de ondernemer geen tijd voor heeft) waardoor de zaak uiteindelijk netjes afgehandeld werd door middel van een refund. De aanhouder wint! Daar wordt toch iedereen happy van?

By Charlotte

Lees ook:

Dagelijks een Super Hour voor founders Céline en Kristel

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!