Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Pro
Ik kies Team
Ik kies Dedicated
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je een van onze pro's en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je dedicated PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
PA Charlotte: ‘Zó maak ik het verschil voor een ondernemer’
Artikel delen
Terug naar overzicht

PA Charlotte: ‘Zó maak ik het verschil voor een ondernemer’

Besteed jij als overwerkte ondernemer je tijd optimaal? Haal je je doelen? En, heb je nog genoeg tijd voor je gezin, familie en vrienden? De ondernemers voor wie ik werk wel! Ik sta vijf dagen per week voor mijn klanten klaar en hier maak ik ze happy mee! Balans tussen...

08th januari 2018 | in | door Char

Charlotte

Besteed jij als overwerkte ondernemer je tijd optimaal? Haal je je doelen? En, heb je nog genoeg tijd voor je gezin, familie en vrienden? De ondernemers voor wie ik werk wel! Ik sta vijf dagen per week voor mijn klanten klaar en hier maak ik ze happy mee!

Balans tussen werk en privé

Op dagelijkse basis ben ik bijvoorbeeld kritisch op afspraken die moeten worden ingepland buiten de vaste dagen die ik met hem of haar afgesproken heb. Zo wil de ene ondernemer het liefst géén afspraken op woensdagmiddag en de ander juist wel. Ik kijk dan per klant of de te plannen afspraak echt zo urgent is dat bijvoorbeeld zijn Focus Hour, Papamiddag, Kinderen uit school halen, Datenight of Quality time Family hier voor moet wijken. Meestal is dit niet het geval, zo bewaak ik voor mijn klanten de balans tussen werk en privé.

De kleine dingen

Als Personal Assistant zijn het soms de kleine dingen waar je iemand heel erg happy mee kan maken. Zo zat een van mijn klanten bijna in een hevige sneeuwbui in de trein naar Frankrijk. Ik heb hem een hoop reisstress bespaard door proactief de treinreis om te zetten naar een trein eerder zónder overstap, waardoor hij zonder problemen op tijd op bestemming kon aankomen. Ideaal, toch? 😉

De aanhouder wint!

Doordat ik de mailbox van al mijn klanten beheer behoud ik het overzicht en ben ik op de hoogte van alle lopende zaken. Zo kon ik bijvoorbeeld de follow-up geven naar aanleiding van een ingediende klacht. Hierdoor kon ik een aantal telefoontjes plegen (juist die waar de ondernemer geen tijd voor heeft) waardoor de zaak uiteindelijk netjes afgehandeld werd door middel van een refund. De aanhouder wint! Daar wordt toch iedereen happy van?

By Charlotte

Lees ook:

Dagelijks een Super Hour voor founders Céline en Kristel

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen