Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Pro
Ik kies Team
Ik kies Dedicated
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je een van onze pro's en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je je dedicated PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Zoals je weet hebben ondernemers veel te doen in weinig tijd. Gemiddeld hebben ondernemers 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je de ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
PA Carmen: ‘Geen dag is hetzelfde als PA van verschillende ondernemers’
Artikel delen
Terug naar overzicht

PA Carmen: ‘Geen dag is hetzelfde als PA van verschillende ondernemers’

Op dagelijkse basis ondersteun ik 8 ondernemers. Om mijn klanten te ondersteunen en hen te helpen zich te focussen op werkzaamheden die voor hen echt belangrijk zijn, neem ik werkzaamheden van hen uit handen die veel tijd vergen en zij eigenlijk helemaal niet zelf hoeven te regelen. COO Ciphix...

05th december 2019 | in | door Carmen

ondernemers

Op dagelijkse basis ondersteun ik 8 ondernemers. Om mijn klanten te ondersteunen en hen te helpen zich te focussen op werkzaamheden die voor hen echt belangrijk zijn, neem ik werkzaamheden van hen uit handen die veel tijd vergen en zij eigenlijk helemaal niet zelf hoeven te regelen.

COO Ciphix

Zo ondersteun ik Marcus (COO van Ciphix). Als jong ondernemer van een bedrijf dat mega snel groeit kan Marcus goed een helpende hand gebruiken. Op dagelijkse basis neem ik bij Marcus het plannen van (heel veel) afspraken uit handen maar regel ook zijn reizen, zowel zakelijk als privé.

Verder heb ik Marcus geholpen bij het vinden van een nieuwe woning. Ook zijn het afsluiten en regelen van zaken met abonnementen, taken waar Marcus zelf eigenlijk weinig tijd voor heeft en ik goed kan inspringen. Niks is te gek en ik regel dan ook van a tot z wat Marcus nodig heeft zodat hij tijd overhoudt.

Eigenaar PastBook

Een andere ondernemer die ik ondersteun is Stefano (eigenaar van PastBook). Stefano is ook een ondernemer die eigenlijk te weinig tijd in de dag heeft. Stefano ondersteun ik op een hele andere manier dan Marcus. Van de salarisadministratie, tot administratieve taken mbt facturen, of het beantwoorden van Stefano’s werknemers die mij via Slack ook allen goed weten te vinden, maar ook het regelen en plannen van teamuitjes voor het team behoort tot 1 van de vele taken welke ik voor Stefano uit handen neem.

Zo heb ik voor de komende feestdagen het kerstuitje van a tot z geregeld, cadeaus voor het team gezocht, besteld en ervoor gezorgd dat zij een mega leuk event hebben waar het ze aan niks ontbreekt.

Onderdeel van het team

En wat ik nou zo leuk vind aan het ondersteunen van verschillende ondernemers? Je wordt echt deel van hun team. Voor het uitje van PastBook ben ik bijvoorbeeld ook uitgenodigd. Los van het feit dat ik de wisselvalligheid van mijn werk juist erg leuk vind, wordt hierdoor ook eens bewezen hoe de inzet van een Headroom Assistant wordt gewaardeerd. En dat maakt mijn werk alleen maar leuker.

Dit is een kleine greep uit mijn dagelijkse werkzaamheden. Eén ding dat zeker is; geen dag is hetzelfde als Assistant van diverse ondernemers!

By Carmen

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Lees meer:

‘Zó zet je je Headroom PA optimaal in’

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen