Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben managers & executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je dat ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
‘Ik heb de beste baan ter wereld!’
Artikel delen
Terug naar overzicht

‘Ik heb de beste baan ter wereld!’

Elke ochtend als ik wakker word heb ik zin om naar mijn werk te gaan, of zoals nu in tijden van de Corona-crisis; om achter mijn bureau plaats te nemen. En aan het einde van dag kan je nog steeds een glimlach op mijn gezicht vinden door de voldoening...

01st mei 2020 | in | door Liselotte

Elke ochtend als ik wakker word heb ik zin om naar mijn werk te gaan, of zoals nu in tijden van de Corona-crisis; om achter mijn bureau plaats te nemen. En aan het einde van dag kan je nog steeds een glimlach op mijn gezicht vinden door de voldoening die ik uit mijn baan haal.

Dit wens ik natuurlijk iedereen toe en gelukkig zijn we allemaal uniek, waardoor er vele beste banen ter wereld bestaan. Maar toch staat voor mij Personal Assistant zijn bij Headroom op nummer 1! En wel om de volgende drie redenen:

#1 Shaping the future

Bij Headroom werk je als PA voor verschillende ondernemers, CEO’s en bedrijven op afstand. Dit zijn allen groeiende en innoverende profielen, waarbij velen succesvol pionieren in zijn of haar vakgebied. Zo kan ik als PA de ene dag ondersteuning bieden aan een Nederlands bedrijf dat met zijn digitale muziekdistributie platform de wereld aan het veroveren is. En de volgende dag de vergader-jaarplanning maken ten behoeve van de bouw van het grootste Europese windpark voor het opwekken van duurzame energie.

#2 Building personalities

Behind every successful man/woman, stands a … Correct; staat een succesvolle PA. Headroom Academy zorgt ervoor dat we onszelf als PA blijven ontwikkelen en uitdagen. Dat we op de hoogte zijn van de laatste tools maar ook dat we dezelfde taal spreken als de ondernemers die we assisteren. Zodat ik je sparringpartner kan zijn, belangrijke taken zorgvuldig kan overnemen en uitvoeren en jij je kan focussen op wat écht belangrijk is.

#3 Providing (and receiving) freedom

Door het efficiënt indelen van tijd, het filteren en verwerken van inkomende e-mails en het uitvoeren van belangrijke to do’s zorg ik voor meer vrijheid bij de mensen die ik ondersteun. Zelf krijg ik ook veel vrijheid; ik kan bijvoorbeeld overal werken zolang ik een laptop en internet heb. Daarnaast voel ik mij bevoorrecht door het kunnen vergaren van kennis en ervaringen in de meest uiteenlopende hoeken en heb ik de unieke positie zelfstandig te kunnen werken in een team van geweldige collega’s.

We hebben bij Headroom op dit moment een beste-baan-ter-wereld-vacature open staan voor een enthousiaste en ervaren Salesmanager, kijk hier voor meer informatie.

By Liselotte

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Lees meer:

Een dag uit het leven van PA Liselotte

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen