Headroom Assistant

We weten natuurlijk allemaal dat we het gelukkigst zijn als we doen waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen. Maar soms kom je daar simpelweg niet aan toe. De oplossing: een Headroom Assistant!

Happy Customer Mendel Senf, CEO en oprichter van Yieldr

Aan het woord over de voordelen van het hebben van een Headroom Assistant: Happy Customer Mendel Senf, CEO en oprichter van Yieldr. Mendel is naast succesvol ondernemer ook vader van vier dochters en bovendien onvermoeibaar. Zo doet hij in juli mee aan de TriAmsterdam (triathlon) en loopt hij in November de marathon van New York voor Team for Kids.

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van een PA?

Meer gedaan krijgen op een dag. Iedere maand maak ik een overzicht voor mezelf om te kijken wat ik die maand allemaal heb afgerond. Hieruit blijkt heel duidelijk dat ik een stuk effectiever te werk ga sinds ik met mijn Headroom Assistant werk.

Waarom ben je met een PA gaan werken?

Om efficiënter te worden en het maximale uit mijn planning te halen. Om jezelf te blijven verbeteren heb je iemand nodig die de kritische vragen ten aanzien van je planning stelt en daar op inspeelt. Dit werkt voor mij zowel zakelijk als privé heel erg goed.

Hoe haal jij het maximale uit je PA?

Door altijd ver genoeg vooruit aan te geven wat er gaat gebeuren of wat je denkt dat er gaat gebeuren in je agenda. Hiermee is er een hele duidelijke verwachting bij je PA zodat haar of zijn werkzaamheden precies aansluiten. Alle taken die worden uitgevoerd door mijn PA spreken we samen door en prioriteren we in onze wekelijkse overleggen. De rest van de tijd hebben we overleg via Slack.

Wat kunnen andere mensen ervan leren?

Dat je het niet alleen kunt doen! Je kunt het vergelijken met aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf werken. Dit geldt ook voor je persoonlijke organisatie, het moet een compleet leven zijn waarin je doelen stelt ten aanzien van werk, familie en sport en dan is het heel erg fijn dat iemand daaraan meewerkt.

By Charlotte

Lees ook:

Vijf regels voor succes

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!