More Headroom, less Headache
+31 (0)85 06 409 00
Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze assistance
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben Ondernemers & Executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Heb jij aan het einde van de dag al je to-do's afgerond?

Yes!
Soms
Er komen regelmatig zaken tussendoor
Ik verlies slaap, mijn to-do lijst zit in mijn hoofd
03

Zit jij vaak back to back in video meetings waardoor je geen tijd hebt om zaken uit te werken of te focussen op de bigger picture?

Nee, ik heb een goede balans
Soms, ik probeer meer tijd te creëren
Ik heb geen tijd voor pauzes
Ik heb vierkante ogen aan het einde v/d dag
04

Gemiddeld zijn Ondernemers & Executives een hele dag in de week kwijt met het verwerken van hun inbox. Wat is de status van jouw inbox?

Keurig, dagelijks inbox zero
Meer overzicht zou fijn zijn
Geen goed overzicht van welke mail prioriteit heeft
Het is dwijlen met de kraan open
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
The balancing act van FEST founder Femke Furnée
Artikel delen
Terug naar overzicht

The balancing act van FEST founder Femke Furnée

Femke Furnée startte in 2013 met FEST Amsterdam, een interieurmerk met een collectie betaalbare meubelen en woonaccessoires. Wij spraken Femke over haar goedlopende business. Femke: “Dit jaar wil ik minimaal 60 procent groei, verhuizen naar een nieuw kantoor, een succesvolle beurs in Parijs en nog veel meer!” Waarom ben je...

24th mei 2017 | in | door Headroom

FEST

Femke Furnée startte in 2013 met FEST Amsterdam, een interieurmerk met een collectie betaalbare meubelen en woonaccessoires. Wij spraken Femke over haar goedlopende business. Femke: “Dit jaar wil ik minimaal 60 procent groei, verhuizen naar een nieuw kantoor, een succesvolle beurs in Parijs en nog veel meer!”

Waarom ben je FEST Amsterdam begonnen?

“Het idee is ontstaan vanuit mijn eigen gemis. Toen ik mijn eigen huis ging inrichten, kwam ik erachter dat er eigenlijk weinig aanbod is tussen, aan de ene kant de massa van Ikea, en aan de andere kant de dure designermeubels. En op dat moment heb ik besloten om zelf in dat gat te springen en heb ik FEST Amsterdam opgericht.”

Hoe begin je als drukke ondernemer je dag het liefst?

“Ondernemers zijn eigenlijk altijd druk, daarom vind ik het heerlijk om mijn dag te beginnen met sporten. Meestal ga ik hardlopen of doe ik een paar yoga-oefeningen. Mijn wekker gaat eigenlijk altijd te vroeg, maar tijdens het sporten orden ik alvast mijn gedachten en zo heb ik vervolgens de hele dag zo veel meer energie. Na het sporten ga ik altijd even rustig ontbijten en dan het liefst in de zon natuurlijk!”

Op welke manier blijft jouw energielevel hoog waardoor je je doelen behaalt?

“Doordat ik mijn dag begin met sporten, heb ik echt gedurende de dag meer energie waardoor ik mijn doelen voor de komende perioden behaal. Dit komt ook doordat ik genoeg tijd heb om afspraken voor te bereiden en daarna even kort uit te werken. Verder vind ik het belangrijk om genoeg tijd te maken voor creativiteit zodat ik dingen nog een paar keer kan overdenken.”

Wat zijn precies je doelen voor dit jaar?

“Inmiddels bestaat FEST Amsterdam alweer bijna vier jaar en uiteraard heb ik voor dit jaar weer een paar mooie doelen op een rijtje gezet:

 • Minimaal 60 procent groei
 • Verhuizing naar een nieuw kantoor
 • Het openen van een tweede winkel!
 • Een succesvolle beurs in Parijs
 • Samenwerkingen lanceren met toffe (internationale) ontwerpers
 • Het orderproces van FEST volledig automatiseren
 • En, last but not least: intern een sterk, gezellig en georganiseerd team”

Waarom Headroom Assistance?

“Sinds december 2015 heb ik een Personal Assistant via Headroom Assistance en ik merk dat ik hierdoor echt tijd over houd. Credits voor mijn assistant Marjolein :-). Daarnaast vind ik het een super goed concept en ken ik founders Kristel en Céline al een tijdje. Het zijn natuurlijk girl bosses, dus dat was voor mij een no-brainer.

How to simplify work?

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen