Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben managers & executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Wist je dat ondernemers gemiddeld 8 keer per jaar in het buitenland zijn? Hoe vaak per jaar ben jij in het buitenland?

1-2
2-4
4-8
Meer dan 8
03

Ben je in de afgelopen 3 maanden weleens een afspraak vergeten? Of een afspraak gehad die je last minute niet redde?

Nee
Ja, soms
Ja, 1 tot 5 keer
Ja meer dan 5 keer
04

Besteed je tijd aan werkzaamheden die je erg vervelend vindt om te doen?

Nee
Ja, minimaal 1 keer per maand
Ja, minimaal 1 keer per week
Ja, dagelijks
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Een dag uit het leven van PA Liselotte
Artikel delen
Terug naar overzicht

Een dag uit het leven van PA Liselotte

  Vanaf vandaag geef ik jullie iedere week een kijkje in mijn leven als Personal Assistant. Van wat ik allemaal doe op een dag, tot tips om efficiënter te werken. Zo vertel ik hoe je je hoofd écht leeg kunt maken, maar ook hoe je meer productiviteit en effectiviteit...

02nd april 2020 | in | door Liselotte

 

Personal Assistant

Vanaf vandaag geef ik jullie iedere week een kijkje in mijn leven als Personal Assistant. Van wat ik allemaal doe op een dag, tot tips om efficiënter te werken. Zo vertel ik hoe je je hoofd écht leeg kunt maken, maar ook hoe je meer productiviteit en effectiviteit in je werk bereikt. Allereerst zal ik me even voorstellen.

Ik ben Liselotte, tien jaar werkervaring als PA en inmiddels zes maanden werkzaam als Personal Assistant bij Headroom Assistance. Hiervoor heb ik 13 maanden op Mallorca gewoond en gewerkt als VA. Misschien heb je mijn naam al eerder voorbij zien komen door mijn blog ‘Door de virtuele werkwijze van Headroom zijn wij expert in op afstand werken’.

VA

Ik ben samen met mijn hondje Lodewijk naar Mallorca verhuisd, als Virtual Personal Assistant met opdrachtgevers over de hele wereld kan dat gewoon. Zo zag mijn dag daar bijvoorbeeld eruit:

Agenda

06.00 – 07:00 – Sollicitanten doornemen met een opdrachtgever uit Nieuw-Zeeland.

08:00 – 08:45 – Inboxen verwerken en agenda’s checken voor alle ondernemers.

10:30 – 12:00 – Content online zetten voor een Nederlandse literatuurstichting.

15:00 – 16:45 – Kwartaaladministratie afronden voor een Duitse marketingexpert.

19:30 – 21:00 – Hotel, vluchten en afspraken inplannen voor een congres in New York.

Per dag werkte ik gemiddeld zes tot zeven uur, genoeg tijd om nog even op het strand te liggen zou je denken. Mijn billable hours verspreiden zich echter tussen 06.00 en 21.00 uur waardoor ik de hele dag, elke dag, op scherp sta.

Gepassioneerd team van Personal Assistants

Mijn Mallorca avontuur heeft dertien maanden geduurd, ik heb er enorm van genoten en het heeft me wijze lessen geleerd; zoals het gevoel dat de wereld geen grenzen heeft, behalve degene die je zelf stelt. Hoe bijzonder het is om een nieuwe taal en cultuur te leren kennen. En dat ik niet alles alleen wil doen, ik miste een team om me heen.

Vandaag de dag kan ik met trots zeggen dat ik onderdeel uitmaak van Headroom Assistance. We hebben een geweldig team van gepassioneerde Personal Assistants met een prachtig kantoor op de Herengracht waar we op afstand werken voor verschillende ondernemers. En wanneer ik deze zomer terug naar Mallorca ga voor een vakantie, laat ik mijn laptop thuis. Mijn collega PA’s nemen al mijn werkzaamheden naadloos voor me over 😉

By Liselotte

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Lees meer:

4 tips over coachen op afstand van PA Yasmine

 

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen