Ik wil meer informatie
 • Voor vragen of meer informatie over onze diensten
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op
 • Geheel vrijblijvend
Neem contact met mij op
* verplichte velden
Bedankt voor je interesse!
Je aanvraag is verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om te zien hoe we jou kunnen ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.

Terug naar de website
Ik kies Basic
Ik kies Business
Ik kies Enterprise
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoet je jouw PA en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnementen is maandelijks opzegbaar
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
 • Dit abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden
 • We nemen binnen 24 uur contact met je op om een startdatum en een intakegesprek af te stemmen
 • Tijdens het intakegesprek ontmoeten jullie je PA team en bespreek je de taken, voorkeuren en werkwijzen
 • Let's go! Je kunt direct aan de slag
Bevestig abonnement
* verplichte velden
Bedankt voor je bestelling!
Je aanvraag is verstuurd

Te gek dat je gaat starten met een Headroom PA! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de website
50%
01

Gemiddeld hebben Ondernemers & Executives 11 afspraken per week. Hoeveel afspraken heb jij wekelijks?

1-5
5-9
9-12
Meer dan 12
02

Heb jij aan het einde van de dag al je to-do's afgerond?

Yes!
Soms
Er komen regelmatig zaken tussendoor
Ik verlies slaap, mijn to-do lijst zit in mijn hoofd
03

Zit jij vaak back to back in video meetings waardoor je geen tijd hebt om zaken uit te werken of te focussen op de bigger picture?

Nee, ik heb een goede balans
Soms, ik probeer meer tijd te creëren
Ik heb geen tijd voor pauzes
Ik heb vierkante ogen aan het einde v/d dag
04

Gemiddeld zijn Ondernemers & Executives een hele dag in de week kwijt met het verwerken van hun inbox. Wat is de status van jouw inbox?

Keurig, dagelijks inbox zero
Meer overzicht zou fijn zijn
Geen goed overzicht van welke mail prioriteit heeft
Het is dwijlen met de kraan open
05

Zijn er dingen die je graag zou doen, waar je niet aan toekomt? Denk aan regelmatig sporten, inspirerende boeken lezen of aan de strategie zitten.

Nee, ik kom overal prima aan toe
Wat meer tijd zou lekker zijn!
Sporten? Boeken lezen? I wish..

Stuur mijn resultaten op

Versturen
* verplichte velden

Je resultaten zijn succesvol verstuurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op met de resultaten

Terug naar de website

'Weet je zeker dat je wil afsluiten?'

Je zit al op 20% dus bent er bijna.
20%
Drie gewoontes voor meer productiviteit
Artikel delen
Terug naar overzicht

Drie gewoontes voor meer productiviteit

De wereld lijkt stil te staan en ik krijg ontwenningsverschijnselen van het ontbreken van gezonde stress. Net zoals de meeste mensen, presteer ik goed of zelfs beter onder druk. De afgelopen weken heb ik mezelf de drie volgende gewoontes aangeleerd om productief en actief te blijven: Gewoonte #1: Schop...

09th april 2020 | in | door Headroom

De wereld lijkt stil te staan en ik krijg ontwenningsverschijnselen van het ontbreken van gezonde stress. Net zoals de meeste mensen, presteer ik goed of zelfs beter onder druk. De afgelopen weken heb ik mezelf de drie volgende gewoontes aangeleerd om productief en actief te blijven:

Gewoonte #1: Schop onder je kont

Zet je wekker minimaal een uur voordat je aan het werk gaat. Wanneer de wekker gaat, verlaat direct je bed en maak hem op; dit is je eerste prestatie van de dag. Beloon jezelf met een lekker en volwaardig ontbijt zodat je brandstof hebt om aan het werk te gaan. Ik ben fan van filterkoffie en een omelet met veel groenten.

Gewoonte #2: Maak een to do list

Elke ochtend tijdens mijn wandeling met Lodewijk maak ik een to do list met maximaal drie dingen die ik die dag wil doen. Nooit meer dan drie; wanneer er te veel op je lijst staat kom je namelijk nergens aan toe of wordt de drempel te hoog om er daadwerkelijk aan te beginnen. Ik begin met hetgeen waar ik het minste zin in heb, bij het afronden van deze minst leuke taak krijg ik namelijk altijd een gevoel van een kleine overwinning.

Gewoonte #3: Beweeg 15 minuten

Jumping jacks, squats of lunges; deze oefeningen kunnen echt in elke woonkamer. 15 minuten bewegen is 1% van je dag, ik zou het knap vinden wanneer je een excuus kan vinden om niet deze 1% aan jezelf te besteden. Zorg dat je je hartslag omhoog krijgt voor meer focus en wanneer we over een aantal weken weer op het strand liggen, ben je gelijk summer body proof! 😉

Deel jouw gewoontes voor meer productiviteit met ons via Instagram @iloveheadroom. Geen tijd voor je eigen to do list, of bestaat deze uit 300 items per dag? We helpen je graag! Bekijk hier onze abonnementen.

By Liselotte

Lees meer:

Een dag uit het leven van PA Liselotte

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!

Een abonnement dat bij jou past.
Bekijk de prijzen