Café de Jaren

Als Headroom Assistant werk je op afstand met de ondernemers die je ondersteunt. Dit houdt in dat we vaak zelf kunnen bepalen vanuit waar we werken. Vaak is dit vanuit ons fijne kantoor in Amsterdam, maar ook hebben we afspraken bij klanten op kantoor, of werken we lekker buiten de deur. Zo zaten we deze week bij Café de Jaren. Een hele fijne, ruime én lichte plek.

Café de Jaren

Dit café is ruim opgezet en is erg licht van binnen waardoor het zelfs op regenachtige dagen niet donker is. Je zit direct aan de gracht en midden in de stad, dus er is genoeg te zien!

Mocht je echt voor full focus willen gaan, is Café de Jaren geen aanrader. Wij zaten er vanaf de ochtend tot na de lunch en rond lunchtijd was het ontzettend druk. Er zitten veel flexwerkers, maar ook veel dagjesmensen en studenten. Er is een grote leestafel waaraan je fijn kunt zitten, met de nodige stopcontacten. Aan de kleinere tafeltjes bij het raam zijn helaas geen stopcontacten dus zorg dat je je laptop opgeladen hebt.

Lekkere lunch

Er is gelukkig altijd plek in de Jaren aangezien het flink groot is. In de zomer kun je nog op het heerlijke terras aan de gracht zitten, maar of je dan aan werken toekomt… Verder smaakte de latte ons erg goed en de kaart is erg uitgebreid met lekkere ontbijtjes, salades, soepjes, taart én broodjes! Daarnaast hebben ze gratis wifi.

Our Pick

Lunch-tip: broodje geitenkaas balsamico-honing met tomaatjes en amandelcrumble, yum!

Where?

Nieuwe Doelenstraat 20, Amsterdam

Lees ook:

Van PA bij een Corporate naar Headroom PA

Nieuwsbrief

Ontdek het geheim tot meer uren in een dag. Elke maand Tips & Tricks in onze Newsletter. Sign up now!